Două cadavre au fost găsite plutind pe râul Prut

Două cadavre au fost găsite plutind pe râul Prut
Sursa: jurnal.md Foto: Agerpres 06.08.2017 11:39
Autorităţile române au demarat o anchetă după ce cadavrele a două persoane au fost găsite, duminică dimineaţa, plutind pe râul Prut, în dreptul localităţii Bran, judeţul Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Bolohan, a declarat pentru Agerpres că la faţa locului s-a intervenit cu o autospecială cu scafandri, o barcă, un echipaj EPA SMURD şi şapte subofiţeri.

"Am fost sesizaţi că pe Prut pluteşte un cadavru în dreptul localităţii Bran din comuna Golăeşti. La scurt timp după ce corpul a fost scos din apă, la 300 de metri în amonte a fost găsită încă o persoană. Este vorba de doi bărbaţi de aproximativ 40 ani, respectiv 30 ani. Se intervine şi pentru scoaterea celei de-a doua persoane. Nu se ştie momentan de cât timp se aflau în apă. Cei doi nu au acte de identitate asupra lor", a precizat Silvia Bolohan.

Întrucât cadavrele au fost găsite plutind pe râul care desparte România de Republica Moldova, la faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti de la Poliţia de Frontieră. În zonă au plecat şi criminaliştii, pentru a efectua cercetări.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI