Cetăţenii pot lua gratuit crengile căzute după intemperiile din aprilie

Cetăţenii pot lua gratuit crengile căzute după intemperiile din aprilie
Sursa: jurnal.md Foto: chisinau.md 04.08.2017 17:35
Cetăţenii şi agenţii economici îşi pot lua gratuit crengile căzute ca urmare a intemperiilor de la sfârşitul lunii aprilie şi care au fost duse la depozitele temporare. Persoanele interesate urmează să depună o cerere la pretura de sector, care urmează să o avizeze, iar Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi urmează să o coordoneze.

Potrivit unei dispoziţii semnate de viceprimarul capitalei Nistor Grozavu, măsura vine în scopul evitării unor incidente la depozitele temporare de resturi vegetale din municipiul Chişinău, transmite IPN.

Pe 26 iulie, Consiliul municipal Chişinău a aprobat un proiect de decizie, potrivit căruia, crengile căzute ca urmare a calamităţilor de la sfârşitul lunii aprilie de la depozitele temporare de resturi vegetale, dar şi cele de pe teritoriul instituţiilor de învăţământ urmează să fie colectate şi evacuate până pe 1 septembrie. În parcuri, parcuri-păduri, grădini publice, scuaruri şi de pe artere de circulaţie, colectarea şi evacuarea ramurilor urmează să se încheie către sfârşitul anului.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI