VIDEO

Mai mulţi locuitori din oraşul Nisporeni au protestat faţă de înstrăinarea unui parc

Mai mulţi locuitori din oraşul Nisporeni au protestat faţă de înstrăinarea unui parc
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 22.08.2017 17:39
Protest la intrarea într-un parc din oraşul Nisporeni. Mai mulţi localnici au ieşit în stradă nemulţumiţi de hotărârea primarului şi a consilierilor privind înstrăinarea unei suprafeţe de utilitate publică din centrul localităţii. Oamenii se arată indignaţi că spaţiul de agrement ar putea fi privatizat în curând. Primarul oraşului Nisporeni a refuzat să ofere detalii despre acest subiect. El a spus doar că urmează să fie organizată o adunare cu participarea autorităţilor locale şi a oamenilor de rând.

Mai mulţi locuitori din Nisporeni s-au adunat să protesteze la poarta parcului, care, spun ei, ar fi fost scos la licitaţie deja a doua oară.

Totodată, protestatarii au semnat o cerere prin care solicită autorităţilor locale să organizeze o întâlnire cu cetăţenii.

Contactat de Jurnal TV, primarul oraşului Nisporeni, Grigore Robu, a refuzat să ofere comentarii pe marginea acestui subiect, însă a menţionat că va organiza în curând o întâlnire cu localnicii. Iar juristul Primăriei Nisporeni şi consilierul raional Nicolae Drumea ne-a confirmat că lotul respectiv a fost scos la licitaţie, însă proiectul a fost respins de comisia de verificare, întrucât nu corespunde normelor legale.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI