„Le-am strâns mâna din inimă oamenilor de la Orhei şi Teleneşti la care am mers fără să-i anunţ la telefon. I-am regăsit atât de buni şi de răbdători, dar şi încrezători că într-o bună zi vom face schimbarea în bine”, a spus liderul Platformei DA.

„Îşi vor copiii şi fraţii reveniţi să trăiască în pace şi siguranţă Acasă, într-o ţară cu o justiţie şi o fiscalitate dreaptă, cu locuri de muncă remunerate omeneşte, cu pensii şi burse decente. Într-o ţară în care să domine adevărul şi lumina. La pieţele agricole erau puţini care vindeau, dar şi cumpărători. E o sărăcie lucie în ţară”, a scris Andrei Năstase pe pagina de facebook.

Totodată, liderul Platformei DA spune că urma să meargă şi în raionul Sângerei, însă a amânat plecarea după ce a aflat că au fost aduşi oameni în mod organizat pentru a le zădărnici întrevederea.

„În aceeaşi zi, la piaţa de la Coşcodeni era lume multă, cum nu au mai văzut oamenii locului niciodată pe la ei prin sat. Beneficiari ai ajutorului social de la 30 de km distanţă, oameni aduşi cu de-a sila de la spitalul raional, de la RED Nord, de la Sângerei-Gaz, de la poştă, instruiţi în ale huiduielii, dotaţi cu roşii răscoapte pe care nu au reuşit să le realizeze, au aşteptat zadarnic în soare. Venirea noastră la Coşcodeni a fost amânată”, a declarat Andrei Năstase.

„Când marele funcţionar dirija această mârşavă operaţiune de la Coşcodeni, la Orhei, sora lui ni se plângea de o pensie batjocoritoare şi de minciunile guvernării cu mărirea pensiei de 37%”, a spus liderul Platformei DA.

Totuşi, Andrei Năstase susţine că şi în continuare va lupta pentru a face o schimbare în această ţară.

„Vom lupta şi în continuare pentru oameni, îi vom ajuta. Şi pe sora marelui funcţionar o vom ajuta. Şi dânsa a ales demnitatea”, a conchis Andrei Năstase.