Consiliul de Integritate a prelungit cu 10 zile termenul de depunere a dosarelor pentru alegerea conducerii ANI

Consiliul de Integritate a prelungit cu 10 zile termenul de depunere a dosarelor pentru alegerea conducerii ANI
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 01.08.2017 16:46
Trei din cele patru dosare depuse pentru concursul de suplinire a funcţiilor de conducere a Autorităţii Naţionale de Integritate au fost respinse pentru că erau incomplete.

Candidaţii nu au confirmat prin semnătură informaţiile completate conform modelului declaraţiei cu privire la avere şi interese personale. Dosarul complet a fost depus doar de Victor Strătilă, care în acest moment îndeplineşte funcţia de vicepreşedinte în exerciţiu al Autorităţii şi candidează pentru funcţia de preşedinte al ANI. 

În conformitate cu punctul 29 din Regulamentul privind modul de organizare şi desfăşurare a concursului pentru suplinirea funcţiilor de preşedinte şi vicepreşedinte ai Autorităţii Naţionale de Integritate, Consiliul a constat că numărul candidaţilor admişi la concurs este mai mic de două persoane atât pentru funcţia de preşedinte, cât şi pentru cea de vicepreşedinte.

Astfel, membrii Consiliului au votat pentru prelungirea perioadei de depunere a dosarelor cu 10 zile după publicarea anunţului în Monitorul Oficial.

Totodată, astăzi Consiliul a prezentat la Monitorul Oficial anunţul pentru prelungirea concursului. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI