Limitări de circulaţie prin punctul de trecere Palanca din 31 iulie

Limitări de circulaţie prin punctul de trecere Palanca din 31 iulie
Sursa: jurnal.md Foto: border.gov.md 26.07.2017 15:10
În legătură cu desfăşurarea lucrărilor de reconstrucţie a punctului comun de trecere a frontierei Palanca, Poliţia de Frontieră şi Serviciul Vamal informează că din 31 iulie curent sunt impuse restricţii de circulaţie pentru mijloacele de transport cu capacitatea de peste 3,5 tone, precum şi pentru cele de pasageri cu capacitatea ce depăşeşte 22 de locuri.

Astfel, în perioada derulării lucrărilor de reconstrucţie, unităţile de transport din categoriile specificate vor fi redirecţionate spre punctul de trecere „Tudora”.

Punctul de trecere Palanca va rămâne funcţional pentru autoturismele cu capacitatea de încărcare ce nu depăşeşte 3,5 tone, dar şi pentru microbuzele cu până la 22 de locuri, în acest sens fiind amenajat un punct de trecere temporar.

Extinderea şi modernizarea punctului de trecere Palanca este realizată în cadrul proiectului „Construcţia punctului de trecere Palanca pentru organizarea controlului comun pe teritoriul Republicii Moldova”, finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în RM.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI