VIDEO

VIDEO: Trei indivizi au pus pe jar poliţia capitalei; Au spart mai multe terminale de plăţi, dar reuşesc să dispară de fiecare dată

VIDEO: Trei indivizi au pus pe jar poliţia capitalei; Au spart mai multe terminale de plăţi, dar reuşesc să dispară de fiecare dată
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 15.07.2017 12:24
Trei indivizi sunt căutaţi de poliţie după ce au spart şi au furat bani din mai multe terminale de plăţi electronice. Aceştia sunt în vizorul oamenilor legii deja de două luni, timp în care au fost înregistrate opt spargeri de acest gen.

Indivizii pătrundeau doar în alimentare unde erau instalate terminalele, le deteriorau cu răngi metalice, iar în decurs de câteva minute sustrăgeau mijloacele financiare.

Aceştia au fost surprinşi cu feţele acoperite de camerele de supraveghere. Au reuşit însă să fugă până la intervenţia agenţilor de pază.

Agenţii economici care deţin terminalele de plată urmează să prezinte informaţiile exacte privind sumele de bani sustrase.

Forţele de ordine dau asigurări că sunt pe urmele infractorilor şi atenţionează administratorii de magazine să ia toate măsurile antifurt.

Persoanele care deţin informaţii ce ar ajuta la procesul de investigaţii sunt rugate să le comunice la numerele de contact: 079333225/069150993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată. 

Suspecţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI