Aglomeraţie la mai multe puncte vamale: Călătorii aşteaptă ore întregi pentru a traversa frontiera

Aglomeraţie la mai multe puncte vamale: Călătorii aşteaptă ore întregi pentru a traversa frontiera
Sursa: jurnal.md Foto: poză simbol 13.07.2017 12:42
Cozi enorme în mai multe puncte de trecere a frontierei. Astfel, călătorii sunt nevoiţi să aştepte ore întregi. În aceste condiţii, reprezentanţii Poliţia de Frontieră  informează că la ora actuală sunt puncte de trecere cu circulaţia îngreunată din cauza traficului intensificat, unde media timpului de aşteptare depăşeşte 30 de minute.

Iată unde se circulă cu dificultate:

Punctul de trecere Sculeni: Ieşire din RM – 20 de autoturisme, un microbuz şi 2 autocare, media timpului de aşteptare 110 min.

Punctul de trecere Leuşeni: Intrare în RM – 2 autoturisme şi 3 microbuze, media timpului de aşteptare 50 de min. Ieşire din RM – 8 autoturisme, un microbuz şi un autocar, media timpului de aşteptare 57 de min.

Punctul de trecere Criva: Intrare în RM – 2 autoturisme un autocar, media timpului de aşteptare 50 de min.

Punctul de trecere Otaci: Intrare în RM – 8 autoturisme şi 3 autocare, media timpului de aşteptare 160 de min. Ieşire din RM – 6 autoturisme şi 2 autocare, media timpului de aşteptare 110 de min.

Punctul de trecere Costeşti: Ieşire din RM – 2 autoturisme şi un microbuz, media timpului de aşteptare 40 de min.

Punctul de trecere Vulcăneşti: Intrare în RM – 5 autoturisme şi un autocar, media timpului de aşteptare 50 de min. Ieşire din RM – 8 autoturisme, media timpului de aşteptare 40 de min.

Punctul de trecere Giurgiuleşti-Galaţi: Intrare în RM – 7 autoturisme, media timpului de aşteptare 30 de min.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI