Andrian Candu se laudă cu primarii pe care i-au racolat datorită slăbiciunilor acestora sau dosarelor fabricate la comandă, invocând încă un grup "important" de susţinători - deputaţi în Parlament, care de fapt nu sunt altceva decât nişte paiate, persoane ce se vând la kg sau engros şi în care nimeni nu are încredere, nişte fosile istorice cu gândire de dinozauri”, comentează reprezentanta Platformei DA.
 
În context, Inga Grigoriu i-a îndemnat pe oameni să iasă la un nou protest dacă proiectul privind modificarea sistemului electoral va fi votat în a doua lectură.

Despre suveranitatea poporului, la care tot fac referinţă bandiţii, aş putea adăuga: poporul este în drept să se răscoale împotriva uzurpatorilor. Este în drept să-i oprească din fărădelegi şi să-şi decidă soarta! Urmează un nou PROTEST, cel din ziua când mafia va dori să-şi voteze, în a doua lectură, proiectul prin care îşi vor asigura libertatea şi dictatura. Noi vom fi în stradă pentru că libertatea se obţine prin luptă. Depinde şi de restul populaţiei, depinde de câtă Demnitate are!”, a conchis Inga Grigoriu.