Mai mulţi locuitori ai raionului Criuleni au încercat să afle informaţii despre cursele care urmează să ajungă la în capitală, însă aceştia au fost informaţi că transportul spre Chişinău a fost sistat până la ora 16:00. Totodată, angajaţii de la Gara auto din Criuleni au spus localnicilor că autobuzele care urmau să ajungă astăzi în capitală au fost deja comandate.  

Informaţia a fost confirmată pentru Jurnal.md de către un locuitor al satului Slobozia-Duşca, care a încercat să cumpere un bilet de la gara auto din Criuleni. Persoana a vrut să rămână în anonimat din motiv că ar putea avea mai multe problemele cu autorităţile locale.

Potrivit informaţiilor, în faţa primăriei din acelaşi sat, primarul, care este din Partidul Democrat, a adunat angajaţii Primăriei, Casei de cultură, dar şi alţi funcţionari publici. Deocamdată nu cunoaştem mai multe detalii, dar, cel mai probabil, ei vor fi aduşi la un antiprotest organizat de PD.

Şi mai mulţi locuitori din Străşeni se plâng că nu pot ajunge la protestul din faţa Parlamentului din motiv că transportul public a fost sistat.

Ministerul Transporturilor nu a anunţat nimic despre nicio modificare a orarului transportului naţional şi nici nu a venit deocamdată cu o reacţie la situaţia creată astăzi.