„Publicul va fi informat despre cât cheltuiesc basarabenii stabiliţi cu traiul peste hotare, ce cheltuieli au din salariul lor pentru impozite, taxe, trai şi altele. La această pagină, cititorii vor afla despre istoria culminantă şi frumoasă a unei cobzăriţe de la Orchestra „Folclor” din Chişinău, care a devenit solistă la Opera din Veneţia”, a spus Victoria Popa, reporter „Jurnal de Chişinău”.

Mai mult, vor fi reflectate detalii în scandalul parcărilor cu plată din capitală.

„La fel, în paginile ziarului „Jurnal de Chişinău” venim cu un interviu oferit de şeful Direcţiei Juridice a Primăriei Chişinău, Valeriu Bogdan. El oferă mai multe detalii despre subiectul la care am lucrat mai multe săptămâni, despre parcările cu plată din municipiul Chişinău”, a declarat Victoria Popa.

Ziariştii îşi vor surprinde publicul şi cu informaţii din rubrica showbiz.

„În paginile monden, cititorii vor afla ce face astăzi dj-ul originar din Drochia, Sasha Lopez, muzica căruia se află în topurile internaţionale. Acum el este stabilit la Bucureşti şi, în articolul scris de Elena Negru, el vorbeşte despre drumul de la Chişinău până la Bucureşti şi cum de fapt s-a afirmat pe arena muzicală din România. În paginile ziarului, cititorii vor afla despre ce interpretă populară de la noi a ajuns la colecţia de o sută de broboade”, a adăugat reporterul „Jurnal de Chişinău”.

Alte subiecte găsiţi în ediţia de mâine a publicaţiei „Jurnal de Chişinău” pusă în vânzare în chioşcurile din ţară.