VIDEO

Nu rataţi deseară lansarea unui nou proiect la Jurnal TV, cu Octavian Ţâcu în calitate de moderator; „Emisiunea va genera interes, cu siguranţă”

Nu rataţi deseară lansarea unui nou proiect la Jurnal TV, cu Octavian Ţâcu în calitate de moderator; „Emisiunea va genera interes, cu siguranţă”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 19.05.2017 12:04
Începând de astăzi, în grila de emisie a postului de televiziune Jurnal TV apare emisiunea „...Şi punctum”. Proiectul televizat îl va avea în calitate de moderator pe istoricul şi profesorul Octavian Ţâcu.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi de vineri, la Jurnal TV, cu începere de la ora 21:00. 

„Este o provocare. Nu am mai experimentat aşa. De fapt, se adaugă la multiplele entităţi pe care le am deja acumulate. Prin urmare, sunt şi eu intrigat şi nerăbdător să intru în acest nou domeniu”, spune istoricul.

În cadrul emisiunii „...Şi punctum” vor fi puse în discuţie probleme de actualitate abordate din perspectivă istorică. 

„Această emisiune a venit ca rezultat al conlucrării pe care am avut-o cu domnul Val Butnaru. În cadrul emisiunii am avut acea pastilă de istorie „Punctul pe istorie”, care a fost un imbold şi pentru mine şi care m-a făcut să gândesc un astfel de proiect, care cu siguranţă va fi ceva diferit din punct de vedere al structurării. Vom menţine acelaşi format ca şi celelalte cu doi invitaţi, dar vor fi vorbitori care să cuprindă toată paleta opiniilor care există asupra unei probleme. Ar fi un jurnalism amestecat cu istorie în care am vrea să nu existe partizanat”, a explicat Octavian Ţâcu.

Istoricul crede că proiectul televizat va avea parte de atenţia şi aprecierea publicului. 

„Prin urmare, este o emisiune care va genera interes, cu siguranţă, pentru că eu cred că s-au copt premisele pentru generarea unei astfel de polemici”, a adăugat Octavian Ţâcu.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI