VIDEO

Surprize neplăcute de la Asistenţa Socială: O familie din capitală a primit în dar dulciuri expirate

Surprize neplăcute de la Asistenţa Socială: O familie din capitală a primit în dar dulciuri expirate
Sursa: jurnal.md Foto: captură 17.05.2017 19:50
Au primit cadouri cu dulciuri expirate. Este vorba despre o familie cu tripleţi din capitală, care, în cutiile cu ajutor social de la Asistenţa Socială, au găsit bomboane cu termen de valabilitate expirat. Părinţii spun că ar fi vorba despre cadouri de Crăciun, întrucât în pachete au găsit şi haine de iarnă. 
 
Maria Iurcu este mamă a trei gemeni în vârstă de cinci ani, iar întrucât familia este numeroasă, ocazional, micuţii primesc daruri din partea autorităţilor. De această dată, însă, femeia spune că ajutorul nu a fost unul binevenit.
 
Femeia spune că a sunat imediat responsabilii de la Asistenţa Socială pentru a cere explicaţii, însă a avut parte de altă surpriză. A aflat cu stupoare că nimeni nu se face responsabil de această situaţie.

Mai mult, mama tripleţilor susţine că termenul de valabilitate al bomboanelor putea fi verificat înainte de a fi repartizate, întrucât cutiile nu erau sigilate.

Faptul că dulciurile erau expirate a fost confirmat de şefa Asistenţei Sociale din sectorul Centru al capitalei, Eudochia Parancenco.

Familia spune că va depune neapărat o plângere la Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor. Dacă deţineţi informaţii despre cazuri şi încălcări similare, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de e-mail contact@jurnaltv.md sau să ne contactaţi la numărul de telefon 022 859 000. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI