Ninsoarea face furori şi în România: Autocare cu moldoveni, BLOCATE pe drumul european din Vaslui care leagă Bucureştiul de Chişinău

Ninsoarea face furori şi în România: Autocare cu moldoveni, BLOCATE pe drumul european din Vaslui care leagă Bucureştiul de Chişinău
Sursa: jurnal.md/Mediafax Foto: adevarul.ro 21.04.2017 16:50
Două autocare cu 57 de cetăţeni moldoveni nu pot înainta şi staţionează, vineri, în parcări din judeţul Vaslui, în apropiere de Albiţa şi Crasna, drumul european E85 care face legătura între Bucureşti şi Republica Moldova fiind blocat de copacii doborâţi de vânt şi de zăpada viscolită.  

Totodată, un autocar cu 34 de pasageri moldoveni, care se deplasa pe ruta Bucureşti – Republica Moldova, a fost nevoit să oprească într-o parcare în apropiere de Crasna, şoferul acestuia refuzând să înainteze pentru a nu rămâne înzăpezit.

„La faţa locului s-a deplasat subprefectul Mircea Gologan, care a stat de vorbă cu oamenii din autocar. Dacă vor rămâne fără combustibil vor fi duşi la cel mai apropiat sediu de Primărie pentru a fi în condiţii de siguranţă, unde li se vor oferi ceaiuri calde”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Cristian Lapa.

În apropiere de Albiţa staţionează un autocar cu 23 de cetăţeni moldoveni, care vine dinspre Chişinău şi se îndreaptă spre Bucureşti, potrivit sursei citate.

Totodată, drumul european din Vaslui care leagă Bucureştiul de Chişinău este blocat, pe anumite porţiuni, de copaci doborâţi de vânt, iar în apropiere de Bârlad un stâlp de înaltă tensiune cu fire de curent a fost trântit la pământ.

Judeţul Vaslui se află sub cod galben de vreme rea, meteorologii semnalând vânt puternic ninsori şi cantităţi mari de precipitaţii.


 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI