Moldoveanul acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată în luna a şasea, transferat într-un penitenciar pentru crime deosebit de grave

Moldoveanul acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată în luna a şasea, transferat într-un penitenciar pentru crime deosebit de grave
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 18.04.2017 18:03
Tânărul moldovean stabilit în Italia care este acuzat că şi-a omorât cu deosebită cruzime fosta iubită, însărcinată în luna a şasea, a fost transferat într-un penitenciar pentru crime deosebit de grave.

Autorităţile italiene spun că au luat această decizie pentru că moldoveanul era hărţuit de ceilalţi deţinuţi care aflaseră de fapta sa abominabilă.

Potrivit presei din peninsulă, tânărul trebuia să fie în permanenţă protejat de gardieni, iar la orice deplasare din celulă era escortat. Crima de care este acuzat nu era compatibilă cu aşa-zisul "cod de onoare al deţinuţilor italieni", aşa că a fost transferat în închisoarea Pordenone, în compartimentul destinat celor învinuiţi de crime grave sau de natură sexuală. Aici el va fi complet izolat.

Amintim că după ce a fost prins şi supus interogatoriului, Mihail a recunoscut că a ucis-o pe iubita sa Irina, care i-a spus că poartă un copil şi refuză să întrerupă sarcina. El le-a povestit anchetatorilor că a lovit-o cu o piatră în cap, iar apoi a sugrumat-o şi i-a aruncat corpul neînsufleţit într-un şanţ.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI