Spectacolul din acest an, „ORA DE RAS – 7”, este programat pentru ziua de 20 martie şi va fi găzduit de Teatrul „Satiricus”. Dat fiind spaţiul restrâns al teatrului şi numărul mare de doritori să vadă reprezentaţia, organizatorii au decis să dea două spectacole în aceeaşi zi: la ora 17:00 şi la 19:30. Biletele le puteţi procura online, pe iTicket.md, sau la oficiul iTicket, pe strada Puşkin 5A. Pentru informaţii puteţi telefona la 060879444 sau 079979444.

Spectacolul de la „Satiricus” va fi alcătuit în totalitate din scene şi momente noi, care nu au fost difuzate în emisiunea „Ora de Ras”, avându-i ca protagonişti pe politicienii moldoveni. Alături de gazdele emisiunii şi ale spectacolului, Anatol Durbală şi Constantin Cheianu, vor evolua toţi actorii antrenaţi în emisiune: Petru Oistric, Diana Decuseară-Onică, Dan Melnic, Irena Boclincă, Petru Gaibu - o echipă ce vă garantează o seară savuroasă, plină de voie bună, dar şi de reflecţii. La realizarea spectacolului au mai muncit: Pavel Nasalciuc, producătorul emisiunii, Ion Usatâi, editor, Andrei Culicov, editor, Marian Mani, interpret şi regizor de sunete.

Spectacolul din acest an apare într-un context mai complicat, după ce postul Jurnal TV a fost evacuat forţat din sediul pe care îl închiria timp de şapte ani. Prin reprezentaţia de la „Satiricus”, realizatorii doresc să trimită societăţii moldoveneşti un semnal al relansării atât a emisiunii „Ora de Ras”, cât şi a postului „Jurnal TV”, sperând că publicul îşi va manifesta şi de data aceasta solidaritatea, aşa cum a făcut-o mereu în ultimii ani.

Fiţi bineveniţi la unul din cele mai frumoase şi mai faimoase show-uri ale anului!