Un ucrainean beat aflat în Moldova s-a rătăcit la frontieră şi s-a ales cu dosar penal

Un ucrainean beat aflat în Moldova s-a rătăcit la frontieră şi s-a ales cu dosar penal
Sursa: jurnal.md Foto: border.gov.md 15.03.2017 11:12
Un cetăţean al Ucrainei a fost prins de poliţiştii de frontieră aproape de linia de frontieră şi documentat pentru trecerea ilegală a frontierei de stat. Individul a fost depistat noaptea trecută la doar 150 metri de linia de frontieră, pe interiorul ţării, în stare avansată de ebrietate.

Bărbatul a fost observat cu ajutorul sistemului fix de observare, în timp ce se îndrepta, pe jos, din Ucraina în R. Moldova. La faţa locului s-a deplasat grupa de intervenţie, pentru a-l reţine. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul are 39 de ani şi este originar din regiunea Cernăuţi, Ucraina. Luat la întrebări, persoana nu şi-a putut justifica prezenţa în zonă, ba mai mult, acesta era în stare avansată de ebrietate.

Poliţiştii de frontieră au condus ucraineanul la Sector, pentru efectuarea cercetărilor adiţionale. Din declaraţii, s-a stabilit că bărbatul era în ospeţie la o rudă din Mamalîga, însă după o ceartă a decis să revină în localitatea de baştină şi, fiind ameţit de băutură, s-a rătăcit la frontieră.

Pe faptul dat, poliţiştii de frontieră au pornit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, conform art.362 CP al RM. Ulterior, bărbatul a fost predat autorităţilor din Ucraina.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI