VIDEO

Doi oameni şi-au pierdut cunoştinţa în timp ce stăteau la rând la un oficiul poştal din Donduşeni

Doi oameni şi-au pierdut cunoştinţa în timp ce stăteau la rând la un oficiul poştal din Donduşeni
Sursa: jurnal.md Foto: captură 15.03.2017 21:05
Caz ieşit din comun în Donduşeni. Un bărbat şi o femeie au leşinat chiar în incinta oficiului poştal din oraş, în timp ce stăteau la rând la ghişeu. Martorii spun că ambii au căzut ca seceraţi din cauza îmbulzelii, astfel încât a fost nevoie de intervenţia medicilor. La rândul lor, reprezentanţii Ministerului Tehnologiei Informaţiei au recunoscut că ştiu despre problema cozilor în oficiile poştale, însă deocamdată sunt în căutarea soluţiilor. 
Incidentul a avut loc într-un oficiu poştal din oraşul Donduşeni.

Potrivit unui martor, care ne-a expediat imaginile, cele două persoane şi-au pierdut cunoştinţa la intervale diferite de timp, chiar sub ochii operatorilor, care însă nu au intervenit.

Locuitorii din Donduşeni susţin că problemele au apărut după ce mai multe oficii poştale din oraş ar fi fost comasate în unul.

Reprezentanţii Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor neagă faptul că filialele poştale ar fi fost reorganizate şi susţin că este o situaţie firească pentru orele de vârf.

Anterior, conducerea Poştei Moldovei a anunţat că pregăteşte un şir de măsuri pentru a face faţă numărului mare de beneficiari de prestaţii sociale. Astfel, autorităţile promiteau că vor mări numărul de angajaţi şi vor implementa un sistem de fluidizare a rândurilor în oficiile poştale.

ULTIMELE ŞTIRI