VIDEO

Cei doi adolescenţi care s-au aruncat de pe un bloc cu 18 etaje au fost petrecuţi pe ultimul drum; Mărturii zguduitoare despre posibila cauză a morţii

Cei doi adolescenţi care s-au aruncat de pe un bloc cu 18 etaje au fost petrecuţi pe ultimul drum; Mărturii zguduitoare despre posibila cauză a morţii
Sursa: jurnal.md Foto: facebook 10.03.2017 17:43
Mărturii zguduitoare despre posibila cauză a morţii celor doi adolescenţi care acum trei zile au sărit în gol de pe un bloc cu 18 etaje din sectorul Botanica al capitalei. Prietenii băiatului de 15 ani şi ai fetei de 16 ani spun că aceştia erau atraşi de un joc online sinistru, dovadă fiind şi pozele plasate de ei pe reţelele de socializare.

Astăzi, cei doi au fost înmormântaţi alături, aşa cum au cerut în biletul de adio. Profesorii băiatului susţin că nu au observat nimic suspect în comportamentul acestuia. Pe de altă parte, colegii şi prietenii adolescentului au povestit cu groază despre un joc online în care ar fi fost ademeniţi cei doi elevi, iar comportamentul lor s-ar fi schimbat anume din cauza acestuia. Mai bine de doi ani, băiatul a frecventat un centru de creaţie din sectorul Botanica, dar acum câteva luni l-a abandonat brusc, a declarat, pentru Jurnal TV, o reprezentantă a instituţiei, care însă nu a vrut să fie filmată.

În urma tragediei, psihologii trag un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe părinţi să îşi supravegheze copiii cu atenţie. Totodată, şefa Direcţiei relaţii publice a Ministerului de Interne, Alina Zbancă, a declarat că în prezent sunt luate măsuri pentru identificarea altor potenţiale victime ale jocului online, dar şi a administratorilor site-ului.

Amintim că tragedia s-a întâmplat în noaptea de 8 martie, când băiatul de 15 ani şi fata de 16 ani s-au aruncat de pe un bloc cu 18 etaje de pe bulevardul Traian, sectorul Botanica. Poliţiştii spun că ar fi vorba despre un suicid, întrucât la faţa locului a fost găsit şi un bileţel de adio. În mesaj se spune că adolescenţii au recurs la acest gest de comun acord şi că ar vrea să fie înmormântaţi împreună. Mai mult, cei doi aveau mâinile legate cu bandă adezivă, au spus martorii.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI