Potrivit unui telespectator Jurnal TV care a solicitat anonimatul, ar fi vorba despre fiul primarului din Căuşeni, Grigore Repeşciuc, ales pe listele PD. 

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de luni pe strada Unirii din oraşul Căuşeni. În urma impactului, băiatul a fost transportat de urgenţă la spitalul raional, fiind internat în secţia de reanimare cu o traumă închisă a craniului, comoţie cerebrală, plăgi contuze a frunţii şi plăgi contuze a mânii stângi.

Iar întrucât starea sa de sănătate s-a agravat, în aceeaşi zi elevul a fost transportat de urgenţă cu o ambulanţă la Institutul Mamei şi Copilului din capitală. 

Contactat de nenumărate ori pentru a obţine o reacţie, primarul oraşului Căuşeni, Grigore Repeşciuc, nu a răspuns la telefon. În acest caz pe numele tânărului care se afla la volan a fost deschis un dosar penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei soldată cu vătămări medii.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă amendă de până la 32 de mii de lei sau chiar trei ani de închisoare. De asemenea, proprietarul vehiculului este cercetat contravenţional pentru transmiterea unităţii de transport unei persoane care nu deţine permis şi riscă amendă de până la trei mii de lei cu aplicarea a trei puncte de penalizare.