VIDEO

O femeie din Leova acuză autorităţile că nu întreprind nimic pentru a pedepsi individul care i-ar fi omorât fiul

O femeie din Leova acuză autorităţile că nu întreprind nimic pentru a pedepsi individul care i-ar fi omorât fiul
Sursa: jurnal.md Foto: captură video 09.11.2017 19:23
Spune că a trecut mai bine de jumătate de an de când fiul i-ar fi fost omorât de un consătean, iar făptaşul continuă să se află în libertate. Ana Clementi din Filipeni, raionul Leova, acuză autorităţile că nu întreprind nimic în acest sens. Femeia povesteşte că în luna aprilie a acestui an, atunci când ninsorile nu au contenit peste 30 de ore pe o mare parte a ţării, feciorul ei mai mare a fost implicat într-un accident rutier. Potrivit Anei Clementi, atunci au început necazurile în urma cărora i-a murit mezinul. 

Femeia susţine că după ce fiul ei mai mare a nimerit în accident, celălalt şofer i-a cerut o mie lei, bani pe care el i-a plătit. Doar că, atunci când mezinul familiei a aflat despre aceasta, s-a arătat revoltat că fratele său a plătit banii întrucât considera că el este nevinovat şi a mers să-i ceară explicaţii individului.

Mai mult, mama tânărului mort susţine că deşi iniţial bănuitul ar fi fost acuzat de crimă, acum acesta ar fi cercetat penal pentru omor din imprudenţă.

Acum, familia Clementi îşi doreşte doar să se facă dreptate.

Avocatul familiei a contestat decizia procurorului de caz privind recalificarea faptei învinuitului.

Solicitat pentru o reacţie, acuzatorul de stat Oleg Cernenchi a spus că Procuratura a finalizat urmărirea penală, iar dosarul a fost trimis în judecată. Astfel, prima şedinţă în acest caz urmează să aibă loc la începutul lunii decembrie. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI