Un tânăr, suspectat că a furat mai multe grile de canalizare; O altă persoană, reţinută după ce a sustras un portmoneu

Un tânăr, suspectat că a furat mai multe grile de canalizare; O altă persoană, reţinută după ce a sustras un portmoneu
Sursa: jurnal.md Foto: captură Poliţia Capitalei 08.11.2017 19:02
A reuşit să adune 10 mii de lei din vânzarea unor grile de canalizare, pe care mai întâi le-a furat, iar apoi le-a dus la punctele de colectare a fierului uzat. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani din raionul Ialoveni, care a fost reţinut de poliţişti. Amănunte aflaţi din grupajul de ştiri pe scurt. 

Potrivit poliţiei, tânărul este suspectat că a furat mai multe grile de canalizare. Infracţiunile erau comise pe timp de noapte. El a fost surprins la locul faptei de către o persoană, care a şi sunat la 902. Ofiţerii de investigaţie l-au reţinut pe bănuit şi au deschis o anchetă pe numele lui. Individul riscă să fie amendat cu până la 27 de mii de lei, să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii sau chiar să facă până la patru ani de puşcărie.

Un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, riscă până la doi ani de închisoare după ce a furat portofelul din geanta unei femei care se afla într-un microbuz de pe linia 116.

Pasagerii nu s-au limitat însă doar la compasiune. Cu ajutorul declaraţiilor lor, poliţiştii l-au reţinut pe suspect în scurt timp. Femeii i-au fost restituite bunurile furate.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI