Astfel, conducerea Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie va fi asigurată de Vitalie Butucel, şef adjunct al subdiviziunii, iar administrarea Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport va fi preluată de şefa adjunctă, Viorica Negrei.

Pentru ambele posturi va fi organizat în scurt timp concurs public. Conducerea interimară îşi va exercita mandatul până la desemnarea câştigătorilor concursului public.

Potrivit unui comunicat al site-ului primăriei capitalei, primarul general interimar, Silvia Radu, a luat decizia retragerii din funcţie a lui Oleg Poiată întrucât Direcţia nu a încheiat până la această oră un contract pentru întreţinerea drumurilor publice, pentru anul 2018. De asemenea, din cauza că subdiviziunea nu a dus la îndeplinire obligaţiile care îi reveneau: marcarea drumurilor, semnalizarea corectă a acestora, nu s-au făcut pregătirile corespunzătoare pentru sezonul de iarnă şi nu s-au luat măsuri în privinţa reparării drumurilor grav avariate.

Iar Şeful Direcţiei educaţie, tineret şi sport, Alexandru Fleaş, a fost demis din cauza neregulilor apărute în procesul de alimentaţie a copiilor de la Grădiniţa nr. 157, precum şi neregulilor în sistemul de învăţământ de la  Liceul "M. Eminescu".