Update

Percheziţii în mai multe primării din ţară, inclusiv în sediul fostului minister al Mediului

Percheziţii în mai multe primării din ţară, inclusiv în sediul fostului minister al Mediului
Sursa: jurnal.md Foto: cna.md 20.11.2017 11:34
15:20
Update

Detalii noi despre percheziţiile din ţară: Un primar şi trei agenţi economici au fost reţinuţi

Patru persoane au fost reţinut în cadrul operaţiunii de astăzi. Printre reţinuţi este primarul din localitatea Ghelăuza, raionul Străşeni, şi trei reprezentanţi ai companiilor beneficiare a licitaţiilor trucate.

În prezent, acţiunile de urmărire penală sunt în desfăşurare în mai multe primării din ţară şi la sediile unor companii.

Precizăm că percheziţiile au loc în cadrul unui dosar care vizează trucarea unor licitaţii de milioane de lei, bani proveniţi din Fondul Ecologic pentru susţinerea unor proiecte locale.

Ofiţerii CNA efectuează percheziţii în mai multe primării din ţară, inclusiv în sediul fostului  minister al Mediului şi cel al Primăriei municipiului Chişinău.

Potrivit informaţiilor, procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA desfăşoară acţiunile de urmărire penală într-un dosar pornit pe faptul trucării unor licitaţii.

„De asemenea, au loc acţiuni de urmărire penală şi la câteva companii, beneficiare ale licitaţiilor aranjate”, a declarat ofiţerul de presă al CNA, Angela Starinschi.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI