VIDEO

Un bărbat din capitală s-ar fi pomenit fără casă după o adresare la poliţistul de sector

Un bărbat din capitală s-ar fi pomenit fără casă după o adresare la poliţistul de sector
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 11.10.2017 20:54
Spune că s-a pomenit fără casă după o banală adresare la poliţistul de sector din cauza unui conflict cu un vecin. Este cazul unui bătrân din capitală, care într-o dimineaţă a descoperit un gard instalat în curtea sa. Nepotul victimei povesteşte că atunci când unchiul său a solicitat ajutorul sectoristului, poliţistul l-ar fi tras pe sfoară şi l-ar fi lăsat fără imobil. Mai mult, el ar fi întocmit la notar un contract de vânzare-cumpărare cu bătrânul, în schimbul promisiunii că-i va apăra interesele. 

Vitalie Drăgan susţine că a aflat despre această întâmplare abia luna trecută, atunci când a venit să-şi ia ruda să stea la el pe perioada iernii. Bărbatul mai spune că unchiul său i-a lăsat casa moştenire şi chiar a întocmit un testament.

Iar imediat cum a depistat aceste nereguli, Vitalie a depus mai multe plângeri la instituţiile competente. 

Totodată, într-o înregistrare audio în care este audiat de avocat, proprietarul casei recunoaşte că a fost dus de nas de mama poliţistului de sector. 

Deocamdată, nepotul victimei nu a primit un răspuns la plângerile depuse, însă este hotârăt să-l acţioneze în judecată pe poliţistul de sector. Instituţiile vizate urmează să se autosesizeze şi să stabilească în a cui competenţă este examinarea acestui caz.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI