VIDEO

Parlamentul anunţă concurs public pentru funcţia de director al Consiliului de Administraţie al ANRE

Parlamentul anunţă concurs public pentru funcţia de director al Consiliului de Administraţie al ANRE
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 03.01.2017 20:10
Parlamentul anunţă concurs public pentru selectarea candidaţilor la funcţia de director al Consiliului de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică. Potrivit unui comunicat de presă al legislativului, termenul limită de depunere a dosarelor este 20 ianuarie. 

Candidaţii trebuie să deţină cetăţenia Republicii Moldova, să aibă studii superioare în domeniile tehnic, economic, financiar sau juridic şi experienţă de lucru de cel puţin 10 ani. Totodată, concurenţii nu trebuie să fie membri ai unor partide. În plus, ei trebuie să aibă experienţă de cel puţin trei ani într-o funcţie administrativă. Ulterior, comisia va organiza audieri în cadrul unei şedinţe închise.

În cazul în care niciunul dintre candidaţi nu va acumula cel puţin 75 de puncte, concursul va fi repetat. În prezent, din Consiliul de Administraţie al ANRE fac parte patru directori, deşi trebuie să activeze cinci. Anterior, în presă s-a scris că şefii acestei structuri au un salariu de aproximativ 50 de mii de lei.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP