Flashmobul va începe la ora 12:00, în faţa sediului Jurnal Trust Media.

„Ani la rând au fost alături de oameni, ani la rând au adus lumina în casele moldovenilor. Acum e rândul nostru să ne susţinem #televiziuneapoporului. Acum echipa #jurnaltv are nevoie de noi. Duminică, la ora 12:00 vom susţine cea mai tare echipă. Fiţi alături de noi. #JurnalTV #solidaritate #nuPlaha”, este mesajul organizatorilor flashmobului.

 





 
Amintim că şi ieri mai mulţi telespectatori au venit la sediul Jurnal Trust Media pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de angajaţii Jurnal TV, asta după ce trustul a fost ţinta mai multor atacuri, ultimul fiind evacuarea din sediul în care trustul activează de la bun început, contractul fiind întrerupt subit şi unilateral de proprietarul sediului.

Cu pancarte în mâini, oamenii au cerut încetarea atacurilor asupra libertăţii presei şi au declarat că Jurnal TV este unica sursă de informare din ţară în care mai au încredere. 

„Libertate presei!”, „Jurnal nu ceda!”, „Nu ne închideţi lumina!"  - au fost doar câteva dintre mesajele scandate de oamenii veniţi în faţa sediului Jurnal TV.

Plini de emoţii, în faţa oamenilor au ieşit mai mulţi jurnalişti, angajaţi ai postului Jurnal TV, care le-au mulţumit telespectatorilor pentru susţinere.