„Sunteţi foarte frumoaşi, veseli, sunteţi super. Am fost informaţi corect, nici nuştiu ce să vă spun. Am trei zile de când plâng. Aseară până târziu, altăieri noapte. De când am aflat nu-mi pot veni în fire. Vă rog frumos nu vă daţi bătuţi, mergeţi până la capăt.”

„Să ştiţi că ne pare foarte rău că vă închideţi. Sunteţi un post care şi-a făcut rostul oriunde a fost, şi-a spus părerea corect şi asta e. Suntem o ţara în care avem o conducere care nu le place adevărul şi chiar ne pare rău.”

Zeci de mesaje de încurajare şi susţinere sunt postate şi pe reţelele de socializare. 
 
„Succese!”

„Îmi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. Susţin Jurnal TV!”

„Susţinem Jurnal TV!!!”

„Numarul unu la buton cu siguranţă va fi Jurnal TV! Cetăţenii întregii ţări sunt în aşteptare pentru a afla adevărul pur. Lumină va fi!!!”

„Este tragic ce se întampla şi la ce vremuri am ajuns, dar e de datoria tuturor să nu permită distrugerea singurului post de televiziune care reflectă realitatea şi care spune doar adevărul. Suntem alături de voi şi vă susţinem! JURNAL TV trebuie să rămână pe ecranele televizoarelor, chiar dacă într-o altă formulă. Nu cedaţi, fiţi tari şi fiţi siguri că aveţi sprijinul şi susţinerea noastră.”

„Tot neamul meu susţine Jurnal TV. Noi suntem cu voi cu sufletul şi forţa. Împreună vom învinge.”

„Jurnal TV este televiziunea mea. Jurnal TV este ca aerul, ca soarele care te luminează şi te încălzeşte, ca apa pe care o sorbi când îţi este sete. Jurnal TV este dragoste de ţară.”