Salvatorii au intervenit în forţă pentru a debloca şi tracta mai multe mijloace de transport

Salvatorii au intervenit în forţă pentru a debloca şi tracta mai multe mijloace de transport
Sursa: jurnal.md Foto: DSE/Facebook 12.01.2017 09:50
În ultimele 24 de ore, pompierii şi salvatorii din ţară au intervenit pentru deblocarea şi tractarea mai multor mijloace de transport din cinci raioane. Ajutorul salvatorilor a fost solicitat în apropierea satului Coşniţa, raionul Dubăsari, unde a fost deblocată o ambulanţă, care trebuia să ajungă la un pacient.

La periferia oraşului Căuşeni, pompierii au tractat cinci TIR-uri, iar în apropiere de satul Copanca au fost tractate două automobile. Alte cinci mijloace de transport au fost tractate lângă satul Leuntea şi satul Pervomaisc, raionul Căuşeni, în care se aflau mai multe persoane, dintre care şi minori.

Mai mult, la Cahul, au fost tractate două unităţi de tehnică. Efectivul Secţiei situaţii excepţionale Anenii Noi a lucrat pentru deblocarea mai multor unităţi de tehnică pe drumurile locale din apropierea satelor Hârbovăţ şi Bulboaca, Anenii Noi. Conform salvatorilor, în aceste maşini se aflau minori. Şi în UTA Găgăuzia, salvatorii au intervenit pentru acţiuni similare.

În total, au fost înregistrate 12 intervenţii ale salvatorilor şi pompierilor pentru tractare, intervenţii de ajutor pentru persoanele care au rămas blocate în maşinile proprii, pe drumurile din ţară.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale îndeamnă cetăţenii să apeleze Serviciul 901 atunci când au nevoie de ajutor.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP