La periferia oraşului Căuşeni, pompierii au tractat cinci TIR-uri, iar în apropiere de satul Copanca au fost tractate două automobile. Alte cinci mijloace de transport au fost tractate lângă satul Leuntea şi satul Pervomaisc, raionul Căuşeni, în care se aflau mai multe persoane, dintre care şi minori.

Mai mult, la Cahul, au fost tractate două unităţi de tehnică. Efectivul Secţiei situaţii excepţionale Anenii Noi a lucrat pentru deblocarea mai multor unităţi de tehnică pe drumurile locale din apropierea satelor Hârbovăţ şi Bulboaca, Anenii Noi. Conform salvatorilor, în aceste maşini se aflau minori. Şi în UTA Găgăuzia, salvatorii au intervenit pentru acţiuni similare.

În total, au fost înregistrate 12 intervenţii ale salvatorilor şi pompierilor pentru tractare, intervenţii de ajutor pentru persoanele care au rămas blocate în maşinile proprii, pe drumurile din ţară.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale îndeamnă cetăţenii să apeleze Serviciul 901 atunci când au nevoie de ajutor.