VIDEO

Mai mulţi săteni din Elizaveta şi Mitoc îl susţin pe Andrei Năstase la prezidenţiale

Mai mulţi săteni din Elizaveta şi Mitoc îl susţin pe Andrei Năstase la prezidenţiale
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 07.09.2016 20:24
Tot mai mulţi oameni aleg să-l susţină pe candidatul desemnat de Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, pentru funcţia de şef al statului. Vorbim despre locuitorii satelor Elizaveta din municipiul Bălţi şi Mitoc din raionul Orhei. Localnicii spun că s-au săturat de corupţie şi vor un trai decent pentru copiii lor. Astfel, singura lor speranţă este că pe 30 octombrie va fi ales un preşedinte care să apere interesele cetăţenilor. 
 
Mai mulţi locuitori ai satului Elizaveta din componenţa municipiului Bălţi s-au întâlnit cu membrii Platformei DA pentru a discuta despre problemele lor, dar şi despre alegerile prezidenţiale. Ei spun că vor o viaţă mai bună într-un stat în care să funcţioneze legea şi că Andrei Năstase este persoana potrivită pentru a-i reprezenta, întrucât are abilităţile necesare, curaj şi demnitate.

De aceeaşi părere sunt şi sătenii din Mitoc, raionul Orhei. Oamenii au semnat în susţinerea candidatului PPDA, Andrei Năstase, la prezidenţiale. Potrivit lor, Republica Moldova are nevoie de un şef de stat care să le apere interesele.

Membrii Platformei DA spun că alegerile prezidenţiale din 30 octombrie sunt singura şansă de a scăpa de influenţa oligarhică.

Pentru a se putea înscrie în cursa electorală, candidaţii pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova au nevoie de cel puţin 15 mii de semnături. Acestea trebuie să fie adunate din cel puţin 18 raioane. Perioada de colectare se încheie pe 29 septembrie.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP