Noi informaţii despre moartea Gabrielei Patraşcu

Noi informaţii despre moartea Gabrielei Patraşcu
Sursa: jurnal.md Foto: Facebook 09.02.2016 22:49
Noi detalii în cazul morţii Gabrielei Patraşcu, tânăra care a dispărut la începutul lui ianuarie curent. Astfel, au apărut informaţii care pun la îndoială versiunea unui suicid. Despre aceasta scris medicul Sergiu Sochircă din Floreşti.

„Examenul extern al cadavrului provoacă suspiciuni enorme. Mâinile îngheţate în poziţie orizontală, lipsa emisiei de urină şi materii fecale care sunt strict caracteristice pentru moartea ce se produce în 4-5 minute. Echimoza din regiunea cotului stâng”, a explicat medicul pe o reţea de socializare.

Sergiu Sochircă a scris şi despre discuţia pe care a avut-o cu tatăl fetei. Potrivit lui, tatăl Gabrielei care a descifrat informaţiile conţinute în telefonul mobil al tinerei. Astfel,  după dispariţia tinerei, semnalul telefonului, timp de o săptămână, se deplasa între Orhei şi Rezina. Conform informaţiei oferite de operatorul de telefonie mobilă, în paralel cu semnalul de pe telefonul fetei se mişca un alt semnal care, deocamdată, nu a fost identificat.

Corpul neînsufleţit al Gabrielei Patraşcu, în vârstă de 19 ani, a fost găsit pe 21 ianuarie într-o pădure de lângă Orhei. Tânăra studia în anul întâi la Universitatea de Medicină din Chişinău. Gabriela Patraşcu este originară din Floreşti şi a dispărut după ce a venit în capitală să susţină un examen.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP