VIDEO

Jaful de la Străşeni: Paznicul băncii, lovit de un individ cu o rangă, se află în stare gravă

Jaful de la Străşeni: Paznicul băncii, lovit de un individ cu o rangă, se află în stare gravă
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 26.11.2016 19:20
Paznicul de 58 de ani, care a fost atacat aseară de către un individ la o filială a unei bănci comerciale din Străşeni, a fost transferat de la clinica din oraş, la Spitalul de Urgenţă din capitală.

Medicii spun că starea victimei este gravă, dar stabilă şi se află sub supraveghere în secţia de terapie intensivă. Vă atenţionăm că, imaginile de pe camerele de supraveghere din incinta instituţiei bancare, au un impact emoţional.  

Martor la jaful bancar a fost şi un angajat al unei farmacii din preajmă. Tânărul spune că totul s-a întâmplat aproximativ la ora 18:30, iar bărbatul a acţionat foarte repede. 

Amintim că, un jaf armat a avut loc, aseară, la o filială a unei bănci comerciale din oraşul Străşeni. Un individ neidentificat, deocamdată, a dat buzna în interior, l-a bătut cu bestialitate pe paznicul băncii cu o rangă, a sustras de la casieriţă trei mii de lei şi s-a făcut nevăzut.

Atacatorul a fugit de la faţa locului cu două arme: a sa şi a paznicului. Pe marginea acestui caz a fost deschisă o anchetă. 

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP