Pe pagina de Internet a clubului pot fi văzute mai multe fotografii în care individul cu pricina apare alături de alţi luptători, dar şi alături de finul de cununie al lui Vladimir Plahotniuc, Dorin Damir. Administratorul clubului „Lion” nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi mai multe informaţii. În schimb, Damir a închis telefonul imediat ce a aflat că este contactat de un reporter Jurnal TV.

Potrivit şefului serviciului de presă al Direcţiei Poliţiei municipale, pe marginea incidentului a fost deschis un proces penal pe faptul dezordinii în masă. Autorităţile nu precizează însă cine este vizat în anchetă şi nici dacă agresorii au fost identificaţi.

Amintim că o echipă a postului nostru de televiziune a fost agresată vineri seara, în timpul unui protest organizat de membri şi simpatizanţi ai Partidului „Casa Noastră-Moldova”, desfăşurat în faţa locuinţei prim-vicepreşedintelui PD, oligarhul Vladimir Plahotniuc. Mai mulţi indivizi îmbrăcaţi în civil s-au apropiat la un moment dat de manifestanţi. Între ei a fost un schimb de replici, iar când echipa Jurnal TV a vrut să filmeze scena operatorul a fost bruscat şi lovit în piept. Ulterior, şi echipa de filmare a unui portal de ştiri a fost agresată de către un agent de pază în curtea blocului în care locuieşte oligarhul Vladimir Plahotniuc. Ambele atacuri au avut loc în prezenţa forţelor de ordine, care nu au intervenit.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.