De fapt, nu, situaţia acum în februarie 2015 este mai gravă decât cea din februarie 2009. Oare la începutul lui 2009 aveam 27 de miliarde furate, aveam un aeroport furat, aveam atâtea atacuri la adresa Constituţie? Guvernarea comunistă nu a comis în 8 ani nici un sfert din încălcările Constituţiei şi a legilor comise de ăştia în doar 5 ani. Voronin însuşi cel din 2009 nu era canalia în care s-a transformat acum în 2015. Iată, avem în faţă un tablou clar al degradării, vedem cum Moldova s-a întors din nou pe spirală, numai că nu în sus, ci în jos, devenind mai subdezvoltată, mai nedemocratică, mai coruptă decât în 2009.

Sub privirile noastre Plahotniuc şi Filat se dedau unor cumplite acte de depravare politică, ei nu mai caută miniştri şi demnitari cât de cât competenţi şi cinstiţi, ei au nevoie de inşi devotaţi şi absolut fără nici un Dumnezeu. Eu mă întreb, de ce nu le-a convenit Leancă? Un an şi jumătate Leancă  a fost un băiat cuminte, a închis ochii ori chiar i-a ajutat să jefuiască BEM, Aeroportul, i-a apărat în faţa europenilor. Şi precis că Leancă asta avea să facă şi mai departe. Prin ce nu le-a convenit Iurie Leancă, care era pentru ei o bună „crâşă”, ca să zic aşa, în faţa europenilor. L-au sacrificat pe Leancă din disperare dar şi pentru că au vrut să arate că scuipă în Europa. Scuipătura se cheamă Chiril Gaburici.

Sau de ce nu le convine Mihai Ghimpu şi alianţa cu PL, după ce timp de patru ani, din 2009 până în 2013, iarăşi au putut fura şi sfida Constituţia cât le-a poftit inima în alianţă cu liberalii. Nu, şi aici ei au vrut să trimită o altă scuipătură către Europa, scuipătura Voronin. În sfârşit a treia scuipătură se cheamă Andrian Candu, finul bossului mafiei. Şi acum ei vor să voteze guvernul şi să pornim din nou la drum cu aceste scuipături pe obraz şi cu tot ce ştim despre ei. Şi cu o clasă politică, adevărată adunătură de slugi laşe, toţi aceşti democraţi, liberal-democraţi şi comunişti, o turmă de necuvântătoare speriate şi perverse.

Mai pe scurt, suntem în februarie 2015. Numai că 7 aprilie nu va veni. Cei care au incendiat Parlamentul în 2009 l-au renovat pe banii noştri şi acum sunt stăpâni acolo.