Un bărbat care şi-a omorât vecina în bătaie, condamnat la 14 ani de închisoare

Un bărbat care şi-a omorât vecina în bătaie, condamnat la 14 ani de închisoare
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 05.12.2015 19:48
Un bărbat din satul Mândreşti, raionul Teleneşti, acuzat că şi-a ucis în bătaie o vecină, a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Fiul victimei şi procurorul care a instrumentat cazul nu sunt de acord cu hotărârea instanţei raionale şi spun că o vor contesta la Curtea de Apel Bălţi. Sentinţa nu a fost nici pe placul avocatului condamnatului, care susţine că este prea dură. 

Sentinţa a fost pronunţată de către magistraţii Judecătoriei raionului Teleneşti. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost cercetat şi pentru viol, dar instanţa l-a achitat în acest caz. În afară de 14 ani de închisoare, condamnatul va trebui să-i plătească succesorului victimei 334 de mii de lei drept prejudiciu. Decizia instanţei raionale i-a nemulţumit pe fiul victimei şi pe procuror.

De cealaltă parte, avocatul bărbatului spune că el şi-a recunoscut vina de la bun început, de aceea pedeapsa nu ar trebui să fie atât de aspră. Apărătorul este decis să atace hotărârea Judecătoriei Teleneşti în instanţa superioară.

Părţile implicate în dosar pot contesta hotărârea instanţei de fond la Curtea de Apel Bălţi în termen de 15 zile. Precizăm că tragedia a avut loc în satul Mândreşti, raionul Teleneşti, în luna aprilie a acestui an. Femeia bătută de către vecinul său a murit în drum spre spital. 

 

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP