VIDEO

Ultima ştire

O parte din locuitorii satului Micăuţi stau fără curent de patru zile

O parte din locuitorii satului Micăuţi stau fără curent de patru zile
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 26.06.2017 20:31
Fără lumină de patru zile. După stihia de la sfârşitul săptămânii trecute, localitatea Micăuţi din raionul Străşeni a rămas fără electricitate, iar ulterior doar o parte din sat a fost reconectată.

180 de familii stau în continuare fără energie electrică, iar oamenii sunt disperaţi şi spun că sună cu insistenţă la compania-furnizor, dar sunt ignoraţi de fiecare dată. De cealaltă parte, reprezentantul Gas Natural Fenosa declară că muncitorii instituţiei depun eforturi pentru a reconecta consumatorii în termen cât mai restrâns.

De patru zile, o mare parte a locuitorilor din Micăuţi apasă pe întrerupător în speranţa că va apărea lumina. De fiecare dată însă în zadar. Cei mai disperaţi sunt cei care au frigiderele pline.

Ajunşi la capătul răbdării, oamenii au sunat în repetate rânduri la furnizorul de curent, însă responsabilii companiei le-ar fi spus doar să aştepte, fără a preciza cât anume.

Contactat de Jurnal TV, purtătorul de cuvânt al companiei Gas Natural Fenosa a declarat că multe localităţi din raionul Străşeni au fost afectate de intemperia de săptămâna trecută, iar lucrările de reconectare a energiei durează din motive de securitate. În urma furtunii de la sfârşitul săptămânii trecute fără curent electric au rămas peste 90 de localităţi din ţară.

vezi articolul complet

ULTIMELE ŞTIRI

Articole