Într-o postare pe o reţea de socializare, vicepreşedintele Platformei DA a dat şi un exemplu de rezistenţă, la modul practic: „În efervescenţa activităţilor noastre zilnice, se întâmplă, ca uneori, să uităm de micile detalii, detalii ce ţin de sănătatea fiecărui dintre noi. Astăzi, ca şi oricând, am avut o zi plină de oameni. De oameni frumoşi şi dornici de adevăr. Echipa a muncit intens pentru un grafic bine pus la punct al întrevederilor cu cetăţenii, în care informăm şi ne informăm. Doar un lucru i-a scăpat echipei - să se îngrijească de temperatura de afară şi hainele în care Andrei Nastase să-i facă faţă. Fără căciulă, mănuşi, cizme şi haină de iarnă, ieşit subţire îmbrăcat de la o întrevedere cu şeful Delegaţiei Uniunii Europene, Peter Michalko, preşedintele Platformei DA, a rezistat, preţ de mai multe ore, cu picioarele bocnă, mâinile şi faţa îngheţată”.

„Mulţumim doamnelor din magazinele de tip alimentară, amplasate în curţile blocurilor locative, care ne-au găzduit să ne încălzim puţin în intervalele de timp dintre întrevederi. Mulţumim şi cetăţenilor pentru grija sinceră exprimată şi prietenie. Mulţumim tuturor pentru implicare”, a adăugat vicepreşedintele DA.

În context, Inga Grigoriu a menţionat că „Platforma DA revine în forţă, pentru că susţinerea ce o simţim din partea cetăţenilor reprezintă mai mult decât sondajele de pe hârtie”.