„După alegerile parlamentare, noi nu o să colaborăm cu PD şi PSRM. Dodon şi Plahotniuc fac un întreg”, a menţionat Andrei Năstase în cadrul discuţiilor.

Totodată, liderul Platformei DA spune că cetăţenii aşteaptă o schimbare care se va produce după ce ţara va scăpa de binomul Plahotniuc-Dodon.

„Oamenii aşteaptă schimbarea. Oamenii s-au convins cum funcţionează acest binom Plahotniuc-Dadon. Ei fac un întreg, iar Republica Moldova trebuie să scape şi de unul şi de altul”, a mai spus Andrei Năstase.

În cadrul discuţiilor, liderul Platformei DA a mai spus că protestul în continuare este o soluţie spre readucerea democraţiei în republica Moldova.

„Cred că e timpul să facem proteste neorganizate. Vor veni aceste alegeri. Ne pregătim de orice deznodământ. Noi vrem să scăpăm de această dictatură şi să mergem spre democraţie. Rolul liderului este foarte important. Sunt sigur că o bună organizare ar putea să facă posibil acest lucru. Protestul nostru rămâne unul la cote foarte înalte”, a explicat preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr.

„S-ar putea ca într-un anumit moment această guvernare să facă un pas în spate. Nimic din ceea ce a fost esenţial nu a fost îndeplinit de actuala guvernare, au spus-o membrii Comisiei de la Veneţia. Suntem gata de orice scrutin”, a punctat  Andrei Năstase.