VIDEO

Mai mulţi susţinători PD au încercat să împiedice activitatea Platformei DA la Ungheni

Mai mulţi susţinători PD au încercat să împiedice activitatea Platformei DA la Ungheni
Sursa: jurnal.md Foto: captură 14.02.2018 17:40
Reprezentanţii organizaţiei teritoriale Ungheni a Platformei Demnitate şi Adevăr îl acuză pe un membru al PD, care este şi directorul Şcolii de Sport din localitate, că a încercat, împreună cu mai mulţi tineri, să împiedice buna desfăşurare a unei întâlniri cu locuitorii satului Unţeşti din acelaşi raion. Cel vizat a refuzat să discute despre acest subiect, motivând că nu are timp. 

O echipă a Platformei Demnitate şi Adevăr era aşteptată sâmbătă de către locuitorii satului Unţeşti în faţa Casei de Cultură, unde urmau să discute despre pericolul pe care îl comportă votul mixt. Gheorghe Petic, unul dintre membrii Platformei DA, susţine că la intrarea în sală îi aşteptau patru tineri, printre care şi Ion Lazăr, directorul Şcolii de Sport din Ungheni, fost luptător K1, dar şi membru al Partidului Democrat.

Reprezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr mai spun că membrii acestui grup le-ar fi spus sătenilor să nu vină la întrunire pentru că ar fi fost amânată pentru următoarea zi.

Contactat de reporterul Jurnal TV, Ion Lazăr a declarat, după ce a ascultat întrebarea, că nu are timp să discute cu noi şi a promis că va reveni, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Iar purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, a spus că nu a fost informat despre acest incident.

Gheorghe Petic a adăugat că nu este pentru prima dată când aceleaşi persoane împiedică buna desfăşurare a evenimentelor organizate de Platforma Demnitate şi Adevăr în raionul Ungheni. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI