VIDEO

Mihai Ghimpu se încurcă din nou în declaraţii: Spune că nu a comunicat cu Vladimir Plahotniuc

Mihai Ghimpu se încurcă din nou în declaraţii: Spune că nu a comunicat cu Vladimir Plahotniuc
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 08.09.2017 19:46
Mihai Ghimpu se încurcă din nou în declaraţii. Invitat la un post privat de televiziune, liderul PL a afirmat că nu a comunicat cu Vladimir Plahotniuc şi nu i-a cerut ajutor după arestarea nepotului său, primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă.

Asta deşi cu mai puţin de trei săptămâni în urmă declara la un alt post de televiziune că a vorbit cu şeful PD şi se arăta deranjat că nu a fost abordat cu seriozitate de Plahotniuc. 

Nu este pentru prima dată când Mihai Ghimpu încearcă să ascundă că s-a întâlnit cu Vladimir Plahotniuc.

Un astfel de caz a avut loc în iunie 2015, atunci când liderul PL a făcut o criză de nervi fiind solicitat de reporterul Jurnal TV să confirme sau infirme informaţiile apărute pe reţelele de socializare, precum că s-a întâlnit cu Plahotniuc cu două zile mai devreme de protestul organizat de Platforma Civică Demnitate şi Adevăr. Mihai Ghimpu a înşfăcat microfonul Jurnal TV şi a plecat agitat, certând echipa de filmare.

Procuratura Generală a refuzat să pornească urmărirea penală pe numele liderului PL, Mihai Ghimpu, în urma plângerii depuse de postul nostru de televiziune pe numele deputatului. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI