„Clanul mafiot încearcă să ne facă să cooperăm cu el. Pe de o parte, Jizdan a dezlănţuit o adevărată teroare în ţară, în special împotriva activiştilor Platformei DA, arestând oameni absolut nevinovaţi. Pe de altă parte, Candu se face că nu vede şi ipocrit cheamă la dialog”, a declarat Alexandru Slusari.

„Timp de opt ani, am văzut o mulţime de alianţe cu participarea lui Plahotniuc. Pentru „interesele Moldovei”, unele partide au mărşăluit cu democraţii. În rezultat, doar Plahotniuc a ajuns la destinaţie, iar pe drum ţara a fost jefuită. Şi nu contează câte mandate parlamentare au câştigat sau vor câştiga democraţii. Acolo unde este prezent Plahotniuc măcar şi într-o mică cantitate, chiar şi cu o lingură de gudron, nu doar un butoi de miere se strică, dar şi albinele mor”, a adăugat vicepreşedintele Platformei DA.

Alexandru Slusari a ţinut să-i transmită un mesaj preşedintelui PD.

„Plahotniuc, nu pierde timpul! Mai bine verifică în fiecare zi dacă avionul tău de lux are suficient combustibil pentru plecare. Nu va exista nicio alianţă cu mafia. Ori câştigăm, ori pierdem în luptă şi nu vom devia cu niciun pas de la principiile noastre”, a spus Alexandru Slusari.