Ziua Independenţei RM, sub şlagăre ruseşti; Alexandru Slusari: Modul în care a fost organizată sărbătoarea denotă atitudinea reală a lui Plahotniuc faţă de parcursul european al ţării

Ziua Independenţei RM, sub şlagăre ruseşti; Alexandru Slusari: Modul în care a fost organizată sărbătoarea denotă atitudinea reală a lui Plahotniuc faţă de parcursul european al ţării
Sursa: jurnal.md Foto: Facebook/Vlad Plahotniuc 28.08.2017 11:27
Modul în care a fost organizată sărbătoarea Ziua Independenţei denotă elocvent atitudinea reală a coordonatorului faţă de Republica Moldova şi parcursul european al acesteia, afirmă vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari. 

„În prima jumătate a zilei au cântat şi au dansat artiştii din Moldova. În Piaţa Marii Adunări Naţionale au asistat mai puţini spectatori decât artişti. Cetăţenii au ignorat ceremonia oficială cu participarea reprezentanţilor guvernării şi discursurile ipocrite ale acestora despre „vectorul european ireversibil al Moldovei”. A fost demonstrat un rating real al lui Plahotniuc, atunci când nu se aplică metoda aducerii forţate a oamenilor. Seara au cântat vedetele din Federaţia Rusă. La cineva apar ceva asocieri între aceşti artişti şi Independenţa Republicii Moldova? Apropo, Nicolai Bascov are interdicţie pentru intrarea în Ucraina după ce dânsul a susţinut anexarea Crimeii. Aceeaşi interdicţie se aplică şi pentru Jasmin, care ieri a defilat şi a cântat toată ziua alături de soţul ei Ilan Şor, un penal, protejat de această guvernare. În privinţa Polinei Gagarin, autorităţile Ucrainei examinează în prezent oportunitatea introducerii interdicţiei de vizitare a Ucrainei. Dar nu i-am văzut nici pe Cosovan, nici pe Bagas cu gaşca lor, protestând în centrul Chişinăului sau măcar la Orhei. Pahanul nu le-a permis ieri lupta cu forţele imperialiste”, a menţionat Alexandru Slusari.

„Or, spre seară PMAN a fost plină. Lumea a venit să sărbătorească Ziua Independenţei Moldovei „pe calea spre Europa" sub şlagăre ruseşti. Nu ştiu dacă există un exemplu mai ilustrativ al rezultatelor „consolidării statului moldovenesc şi integrării europene a Moldovei” marca Plahotniuc”, a conchis vicepreşedintele Platformei DA.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI