„Deci, acum este o vânătoare acerbă împotriva Platformei Demnitate şi Adevăr şi împotriva lui Andrei Năstase.  Regimul a trecut la o altă fază de luptă împotriva opoziţiei. Penultima. Ultima poate fi distrugerea fizică a oponenţilor politici. După linşajul informaţional împotriva Platformei DA, ameninţarea activiştilor, fabricarea dosarelor penale pe numele membrilor DA şi ascultarea apelurilor telefonice liderilor Platformei, Plahotniuc a dat comanda pentru a fi aplicate cele mai murdare metode, pentru a interzice comunicarea liderilor DA cu cetăţenii Republicii Moldova”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

„Mafiotul principal ştie rezultatele ultimelor sondaje şi ratingul Platformei DA în teritoriu. Ştie cât sunt de chinuiţi oamenii. El ştie că chiar dacă sunt ameninţaţi, oamenii vor schimbare. Din acest motiv a dat comanda ca în fiecare raion să fie creat un grup special de reacţie care trebuie să întrerupă întâlnirile lui Andrei Năstase cu oamenii din satele şi raioanele ţării. Aceşti oameni trebuie să ţipe, să şuiere, să arunce apă, să arunce roşii şi ouă în direcţia liderului Platformei DA şi colegilor săi. Imaginea este completată de bugetarii care sunt impuşi să se revolte. Toate acestea trebuie să fie filmate de jurnaliştii lui Plahotniuc şi să fie arătate întregii ţări”, a adăugat vicepreşedintele Platformei DA.

Totodată, Alexandru Slusari spune că „această schemă urma să fie aplicată la o întâlnire dintr-un raion din Sângerei, la piaţa, acolo unde trebuia să vină Andrei Năstase. Acolo niciodată nu au fost atâţia oameni. Degrabă o să vedeţi fotografii de acolo. Oameni veniţi de la 30 de km cu roşii stricate, ambulanţa care a transportat atacatorii, vice-comisarul raionului care personal coordona procesul şi bugetarii care trebuiau să fie la locurile de muncă. Această informaţie am primit-o de la mai multe surse, inclusiv de la forţele de ordine”.

Alexandru Slusari a menţionat că şi în aceste condiţii întâlnirile membrilor DA vor continua. „Am avut întâlniri cu cetăţenii din două raioane din centrul ţării. Nu am auzit nici un cuvânt de rău. Am discutat despre cum guvernarea a minţit despre majorarea pensiilor cu 37 la sută, despre măsurile privind susţinerea antreprenorilor, despre activitatea comercială în baza patentelor şi despre intensificarea controalelor în pieţe. Noi am explicat oamenilor strategiile Platformei DA în aceste direcţii”, a explicat vicepreşedintele Platformei DA.

„Plahotniuc s-a înfuriat şi mai tare după protestul din 30 iunie. El nu s-a aşteptat că vor manifestat atâţia oameni. Se teme şi mai tare de protestul din 17 septembrie. Mafiotul s-a înfuriat foarte tare şi vrea să distrugă partidele de opoziţie şi liderii politici care niciodată nu vor merge cu el la compromis. Platforma DA va rezista în faţa unei noi lovituri. Noi o să schimbăm un pic tactica şi o să continuăm întâlnirile cu cetăţenii din teritoriu”, a conchis Alexandru Slusari.