Andrei Năstase cheamă cetăţenii la un flashmob, la ora.12.00, în faţa MAI, după un nou atac denigrator asupra imaginii sale

Andrei Năstase cheamă cetăţenii la un flashmob, la ora.12.00, în faţa MAI, după un nou atac denigrator asupra imaginii sale
Sursa: jurnal.md Foto: privesc.eu 31.07.2017 11:13
Preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, cheamă cetăţenii să participe astăzi, la ora 12.00, la un flashmob organizat în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne.

Se întâmplă după ce, peste noapte, în centrul capitalei din nou au fost instalate urne mobile menite să-l denigreze pe Andrei Năstase. „Fără acordul, sprijinul şi implicarea poliţiei aşa ceva nu putea să se întâmple! Sunteţi nu doar ridicoli şi josnici, ci părtaşi la toate crimele”, spun membrii Platformei DA.

Totodată, Andrei Năstase va susţine o scurtă conferinţă de presă. 

Precizăm că duminică, înainte de începerea protestului, în centrul capitalei au fost aruncate mii de pliante cu conţinut denigrator în adresa liderilor Platformei DA şi PAS. De asemenea, au fost instalate câteva urne mobile menite să-i defăimeze pe Andrei Năstase.

Poliţia Capitalei a anunţat ieri că s-a autosesizat şi că acest caz urmează să primească „o apreciere juridică conform legislaţiei in vigoare”.


Facebook/Inga Grigoriu

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI