Sorin Ioniţă: „Şi în România sunt televiziuni care aparţin unor moguli, dar nu se compară cu cele oligarhice de la Chişinău, unde sunt pictate ştiri în Photoshop şi comentate ca reale”

Sorin Ioniţă: „Şi în România sunt televiziuni care aparţin unor moguli, dar nu se compară cu cele oligarhice de la Chişinău, unde sunt pictate ştiri în Photoshop şi comentate ca reale”
Sursa: jurnal.md Foto: evz.ro 29.07.2017 10:06
Şi în România sunt televiziuni care aparţin unor moguli, dar nu se compară cu televiziunile oligarhice de la Chişinău. Posturi TV care fac ştiri în Photoshop şi le comentează ca reale. Opiniile au fost exprimate de cunoscutul expert român Sorin Ioniţă.
„Vă mai amintiţi de Cristi Tabără, tipul ala cu barbă care făcea emisiuni TV înaintea erei noastre (sau î.Hr. cum ar zice teologul din el)? A continuat tot acest timp, doar ca n-aţi ştiut fiindcă era la Chişinău, la Publika, televiziunea confiscata de Plahotniuc de la SOV după ce l-a dat cu capul de masa (Sov crezând că prostul ca Moldova e România, unde poţi să faci talente din buze, la bluf, şi aia-s fraieri să înghită). Şi la noi sunt Tv-uri moguleşti, dar să mp credeţi pe cuvânt, nu se compară cu acelea oligarhice de la Chişinău: A3 şi GhitaTV sunt parfum. Acolo se fac emisiuni omagiale pe faţă - „o zi din viaţa lui Plahotniuc”: vedeţi pe popa Tabără pupând în fund timp de 1 ora ca în epoca de aur, cu Leana Ceauşescu şi Vadim”, a declarat Sorin Ioniţă.

„Ei bine, iată o nouă realizare, scandalul unde pictează ştiri în Photoshop şi le comentează ca reale. O să-l dea aceştia în judecata, dar nu cred că-şi face probleme, are big brother avocaţi (bun, are şi judecători la o adică). Asta dacă vă întrebaţi ce făcea omul de când nu l-aţi mai văzut şi cât de jos poate genuflexa o starletă pentru o coajă uscată de colivă. Îngrijorător e că facem iar ca data trecută, în anii '20: tot ce are România mai prost şi mai lichea se scurge la Chişinău. După aia vă miraţi când se enervează şi moldovenii. Ei ne trimit medici tineri care-şi iau câmpii de acasă, noi le trimitem agenţi din servicii care fură din banii de misiune şi propagandişti răspopiţi”, a adăugat expertul.

Într-un buletin de ştiri şi analiză politică difuzat la Publika, au fost puse pe post imagini trucate de la o conferinţă de presă a Maiei Sandu, fiind înlocuite mesajele pe care membii PAS le-au afişat. Este vorba de aceeaşi emisiune, cu participarea lui Cristian Tabără, în cadrul căreia au fost denaturate declaraţiile preşedintelui Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI