VIDEO

CINE MAI POATE CA NAE? // Retrospectiva campaniei Jurnal TV

CINE MAI POATE CA NAE? // Retrospectiva campaniei Jurnal TV
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 29.07.2017 07:45
În şapte episoade ale campaniei „Cine mai poate ca Nae”, am reflectat, pe de o parte, luxul şi averea de milioane a unor demnitari, şi pe de alta, sărăcia în care îşi duc existenţa o bună parte a cetăţenilor. Cum au apreciat unii comentatori şi experţi acest contrast izbitor, dar şi cum reacţionează aleşii poporului atunci când sunt întrebaţi de ce nu-şi declară toate proprietăţile, aflaţi mâine, la ora 19:00, în cadrul emisiunii „Jurnalul Săptămânii”. 

Care sunt opiniile altor experţi şi comentatori faţă de comportamentul deputaţilor, urmăriţi mâine, la „Jurnalul Săptămânii”. Emisiunea va fi difuzată începând cu ora 19:00, şi în reluare duminică, de la ora 18:00. 

Campania „Cine mai poate ca Nae?” nu este despre deputatul Nae Simion Pleşca, ci despre contrastul izbitor între luxul izbitor în care trăiesc viaţa guvernanţii şi sărăcia îşi duc zilele cei pe care guvernează aceştia.

Denumirea campaniei a fost inspirată de la o declaraţie cel puţin ciudată a deputatului Nae Simion Pleşca, cel care, solicitat de Jurnal TV să comenteze nişte tranzacţii imobiliare de peste 100 de milioane de lei cu implicarea unor persoane din anturajul şefului său de partid, Vladimir Plahotniuc, i-a luat apărarea acestuia, spunând că „toţi trebuie să avem ca obiectiv să trăim bine şi în condiţii de confort”.

Declaraţia deputatului Pleşca este deplasată şi impertinentă, în condiţiile în care oamenii din Republica Moldova se confruntă cu sărăcie, migraţie, tarife majorate, salarii şi pensii mici, servicii medicale de proastă calitate şi corupţie la nivel înalt.


 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI