Andrei Năstase: „În clădirea Preşedinţiei stă o păpuşă căreia i se potriveşte orice cheie, fiind folosită de la GBC şi de la Kremlin”

Andrei Năstase: „În clădirea Preşedinţiei stă o păpuşă căreia i se potriveşte orice cheie, fiind folosită de la GBC şi de la Kremlin”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 29.07.2017 11:20
În clădirea Preşedinţiei stă o păpuşă căreia i se potriveşte orice cheie, care poate fi folosită când de la GBC, când de la Kremlin sau chiar şi de la Tiraspol. Dacă cheia este sucită în acelaşi timp, Dodon nu ştie ce să facă şi unde să meargă.

Declaraţiile au fost făcute de preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, în contextul anunţului lui Dodon care a declarat că nu va mai merge astăzi la Tighina, pentru a participa alături de Vadim Krasnoselski la manifestaţiile prilejuite de aniversarea a 25-a de la iniţierea misiunii de menţinere a păcii la Nistru.

„Preşedintele numai merge nicăieri. În clădirea Preşedinţiei stă o păpuşă căreia i se potriveşte orice cheie. Chiar şi una reglabilă. Şi cheia este învârtită când de la GBC, când de la Kremlin sau chiar şi de la Tiraspol”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Dacă cheia este sucită în acelaşi timp, atunci Dodon nu ştie ce să facă, ce să vorbească şi unde să meargă. Pentru el au decis, iar preşedintele nu merge nicăieri”, a adăugat liderul DA.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI