Astfel, vineri, sâmbătă şi duminică Andrei Năstase şi echipa Platformei DA vor avea întâlniri în mai multe sate din raioanele de nord: Briceni, Edineţ, Ocniţa, Donduşeni.

„E 7 şi telefonul îmi sună agenda pentru azi şi acest weekend. Pregătiri şi plecare la Oamenii Nordului, în satele şi oraşele din Ocniţa, Briceni, Edineţ, Donduşeni, etc. Va fi a patra vizită la oamenii uitaţi de politicienii şi funcţionării de pe Bîc în afara campaniilor electorale. Pentru unii dintre ei, nordul şi sudul nu contează nici măcar în campanie, pentru că aşa le spun polit-tehnologii, cei care citesc sondaje. Poate şi cei ce le fac, adesea după placul coordonatorului. Împreună cu echipa mea, Platforma DA, am mers şi vom merge peste tot cu Demnitate şi Adevăr, şi împreună cu oamenii locului vom găsi Soluţii şi Oameni capabili, cu care să le rezolvăm multiplele probleme. Pulsul ţării îl luăm de acolo, nu din sondaje trucate. De munca oamenilor politici au nevoie oamenii, nu de politicieni care fac politică şi geopolitică, curată demagogie”, scrie Andrei Năstase, pe pagina sa de facebook.

Discuţiile se axează pe problemele stringente enunţate de locuitorii satelor şi oraşelor din Republica Moldova şi situaţia social-politică şi economică din ţară.

„Campania de întâlniri cu cetăţenii Republicii Moldova e menită să contribuie la apropierea cât mai fidelă a Platformei Demnitate şi Adevăr de cerinţele populaţiei, la cunoaşterea obiectivă a situaţiei reale din localităţile Republicii Moldova, identificarea soluţiilor şi a oamenilor capabili să rezolve problemele ţării si ale cetăţenilor”, se spune într-o declaraţie a Platformei DA.