Printre clienţii acesteia se numără guverne ale Rusiei şi României, „Partidul Regiunilor” din Ucraina, care a fost client al companiei respective în perioada în care era condus de Viktor Ianukovici. Mai mult, printre clienţii Burson-Marsteller a fost şi dictatorul argentinian Jorge Videla, care a fost condamnat pe viaţă pentru crime împotriva umanităţii.

Contractul dintre PD şi Burson-Marsteller a fost semnat anul acesta, scrie Newsmaker. Informaţia a fost confirmată pentru jurnaliştii de la NM chiar din oficiul de la Bruxelles al companiei. Reprezentanţii firmei au precizat că au început colaborarea cu PD din martie 2017.

Totodată, un reprezentant al companiei, Dennis Abbott, a declarat pentru NM că, contractul cu PD este secret comercial şi că nu poate fi divulgat.

Burson-Marsteller este deja a doua companie de lobby pe care o angajează democraţii să le şlefuiască imaginea pe plan extern. În 2016, PD a semnat un contract cu Podesta Group, achitând peste 600 de mii de dolari ca să le facă PR.