Maia Sandu îl va ataca în instanţă pe Candu pentru declaraţii false; „Singura modalitate de a opri minciuna este responsabilizarea”

Maia Sandu îl va ataca în instanţă pe Candu pentru declaraţii false; „Singura modalitate de a opri minciuna este responsabilizarea”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 15.05.2017 11:35
Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, infirmă declaraţiile preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, despre o anumită întrevedere cu liderul Partidului Partidului „Casa Noastră - Moldova”, Grigore Petrenco, precizând că acesta nu a fost la sediul formaţiunii PAS.

Totodată, Maia Sandu a anunţat că îl va ataca în judecată pe Andrian Candu pentru declaraţii false.

 „Petrenco nu a fost la sediul PAS şi nu l-am chemat la vreo întâlnire. Când minciuna întrece orice limită, nu are sens să te pui cu cei grei de cap şi groşi de obraz. Pe Candu îl dau în judecată. Vom avea grijă ca acest proces să aibă maximă rezonanţă pe plan intern şi extern. Singura modalitate de a opri minciuna este responsabilizarea”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că Andrian Candu a declarat că în cadrul unei conferinţe de presă că Maia Sandu a avut o întrevedere cu Grigore Petrenco la sediul PAS. „Cunoaştem şi cunosc despre discuţii de ieri seara, nocturne, dintre Maia Sandu şi Grigore Petrenco şi anume ce ţine de proteste şi presiunea asupra Parlamentului European. Mă întreb dacă după acea întrevedere cu Grigore Petrenco nu a fost si o altă întrevedere cu Igor Dodon pentru a pune presiune pe Parlamentul European cu scopul de a întârzia acordarea suportului financiar”, a declarat Candu acum trei zile.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI